Κατηγορίες
Ημαθία ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Επίσκεψη του Χρήστου Παπαστεργίου στη Νάουσα

Την Ημαθία και ειδικότερα τη Νάουσα επισκέφθηκε για άλλη μια φορά ο επικεφαλής της Παράταξης Πράξεις για τη Μακεδονία, Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τους Φώτη Φωτιάδη και Πόπη Παπαοικονόμου.

Πραγματοποίησαν διάφορες επισκέψεις, αρχικά στο δημαρχείο Νάουσας όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της περιοχής με δυναμικό και εξωστρεφή χαρακτήρα, όπως τα φυτώρια «Δανιηλίδη» και την εταιρεία μεταφορών και logistics «Τσιχλακίδη».

Ακολούθως, το κλιμάκιο της παράταξης περιόδευσε στην αγορά της Νάουσας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Άγγελο Κάλλη και, κατόπιν, στο νοσοκομείο με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Αντώνη Λογγινίδη.

Κατά την διάρκεια της ημέρας υπήρξε σειρά συναντήσεων με φίλους της Παράταξης, η τελευταία από τις οποίες έγινε στο αποστακτήριο του Γιώργου Φουντούλη στη Νέα Στράντζα.

Ο κ. Παπαστεργίου θα επισκεφθεί, τις επόμενες μέρες εκ νέου την Ημαθία, τόσο τη Νάουσα, όσο και την Βέροια και την Αλεξάνδρεια.