Κατηγορίες
παιδεία

Βέροια: πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ημερίδα με θέμα «Διασφάλιση της Αποτελεσματικής Λειτουργίας των Σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας» που οργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Ευθυμία Γώτη, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Βέροιας κα Συρμούλα Τζήμα, Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Βασίλη Τζουβάρα και κ. Γιώργος Μαντζώλας εκ μέρους του Δήμου Αλεξάνδρειας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Νίκος Χασιώτης.

Η εναρκτήρια εισήγηση του Διευθυντή της ΔΔΕ Ημαθίας κ. Αθανάσιου Αλατζόγλου με θέμα «Η σύγχρονη σχολική ηγεσία και η συμβολή της στη βελτίωση των σχολείων» αποτέλεσε βάση για τις ερωτήσεις που ακολούθησαν καθώς και  για τις παρεμβάσεις συνεργατών του,  που άπτονταν διαχειριστικών και λειτουργικών ζητημάτων της καθημερινότητας των σχολείων.

Παρουσία όλων των διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων του Νομού ολοκληρώθηκε η ημερίδα υπό τον συντονισμό της κας Μαριάννας Λούκα, Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων και της κας Έλενας Δημητριάδου, Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων.