Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Στην Ημαθία το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλ. Τσίπρας

Την Ημαθία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Επισκέφθηκε τη Βέροια, όπου συνομίλησε με πολίτες που τον ανέμεναν στην αγορά της πόλης καθώς και με επαγγελματίες που του εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την οικονομία και την πορεία της αγοράς και των επαγγελματικών τους κλάδων. Επίσης στην αγορά της Βέροιας συναντήθηκε και με τον Τ. Χαλκίδη, πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, καθώς και με στελέχη του κόμματός του.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας, όπου ξεναγήθηκε από τον πρόεδρό του Κ. Ταμπακιάρη στους χώρους παραλαβής, διαλογής και αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων. Είχε επίσης συνομιλία με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, αγρότες και εκπροσώπους φορέων της περιοχής. Στη συζήτηση στον Α.Σ. Νάουσα παρών ήταν και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε Βέροια και Κοπανό τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν οι βουλευτές (Ημαθίας) Άγγελος Τόλκας και Κυριακή Μάλαμα (Χαλκιδικής) καθώς και στελέχη του κόμματός του – μεταξύ άλλων οι Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστος Αντωνίου, Κώστας Καλδάρας, Αντώνης Μαρκούλης, Πέτρος Τσαπαρόπουλος και Φανή Γιωτάκη.

podcasts Περισκόπηση