Κατηγορίες
αθλητικά

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών – ξεκίνησε η νέα χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η φετινή αθλητική χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών με παρόντες το Διοικητικό συμβούλιο, προπονητές, αθλητές και γονείς των αθλητών. Όλοι ευχήθηκαν καλή προπονητική χρονιά και ευλογία σε όλους.

Ο πρόεδρος Βασίλης Καφετζακης καλωσόρισε τους νέους αθλητές στην αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και τους παρότρυνε να επωφεληθούν τα πλεονεκτήματα της κωπηλασίας και του Ναυταθλητισμου καθώς επίσης των πλεονεκτηματων που έχει ο ποταμός Λουδίας που είναι κωπηλατισιμος και τις 4 εποχές του χρόνου δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να προπονούνται αδιάκοπα όλο τον χρόνο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών μετά από 43 χρόνια πετυχημένης αθλητικής και αγωνιστικής πορείας αναδεικνύοντας πολλούς αθλητές σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζει την πορεία του και προσκαλεί παλιούς και νέους αθλητές να μπουν στην αθλητική του οικογένεια.

Αθλητικό πνεύμα, ομαδικότητα, άριστη φυσική κατάσταση, φυσική μυϊκή ενδυνάμωση, αυτοπεποίθηση, αγωνιστικότητα , επαφή με τη φύση είναι λίγα από τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο αθλητής από την επαφή του με τον υγρό στίβο του Λουδία.

Ο ΝΟΓ λειτουργεί 7 μέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο ,χωρίς διακοπή, στον περιβάλλοντα χώρο του Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία.

Ο τεχνικός σύμβουλος του ΝΟΓ Ασπρογέρακας Σπύρος, πιστοποιημένος προπονητής κωπηλασίας και πρώην πρωταθλητής ανάλογων διακρίσεων σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο, ο πιστοποιημένος προπονητής, πρωταθλητής του ΝΟΓ και υπεύθυνος στην κατηγορία της Ανάπτυξης Τσαλικίδης Βασίλης και η βοηθος προπονητή Μπαλλη Κατερίνα είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να μάθουν στους νέους και τους παλιούς αθλητές τα τεράστια οφέλη του Ναυταθλητισμου.

Μπείτε στην αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ώστε να έχετε τη δυνατότητα εσείς και οι μικροί μας αθλητές να έχουν ανάλογες διακρίσεις.

——————————————————————

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Τμήμα Αθλητικής Προπαιδείας ( 9-10 ετών) :

Τετάρτη 17:30-19:00

Σάββατο 11:00-13:00

Τμήμα Ανάπτυξης : Καθημερινές 16:00

• Σάββατο- Κυριακή 11:00

Τμήμα Προχωρημένων : Καθημερινές 16:00

• Σάββατο- Κυριακή 9:00

Τμήμα Ενηλίκων : Τετάρτη- Παρασκευή 19:00

• Σάββατο 14:00

—————————-

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

f: ΝαυτικόςΌμιλοςΓιαννιτσών / NauticalClubofGiannitsa

email: n.o.giannitson@gmail.com

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6981862797

ΜΠΑΛΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6972430260

ΜΙΣΙΡΓΗ ΣΤΕΛΛΑ 6972858821

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΜΚΗ 6945169302