Κατηγορίες
βουλευτές

Μπαρτζώκας: «Έχουμε προτεραιότητα την κοινωνική συνοχή και τον πολίτη»

Συνέντευξη στο ATLAS TV και στην εκπομπή «Οι Απέναντι» παραχώρησε ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Τάσος Μπαρτζώκας.

Μιλώντας στους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραΐλογλου ο βουλευτής αναφέρθηκε σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας καθώς και στα μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης, τα οποία έχει λάβει το τελευταίο διάστημα η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφέρθηκε στις πολιτικές της Κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε «μια φιλελεύθερη, κεντροδεξιά Κυβέρνηση» ενώ επεσήμανε ότι οι πολιτικές που εφαρμόζει έχουν κοινωνικό πρόσημο και θέτουν πάντα τον κάθε πολίτη στο επίκεντρο. Ποτέ, τα τελευταία τρία χρόνια και παρά τα μεγάλα προβλήματα, δεν αφήσαμε κανένα μόνο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρωτογενή τομέα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει διαχρονικά ένα πολύπλοκο μείγμα προβλημάτων κι ότι η Κυβέρνηση έχει λάβει έκτακτα μέτρα επιχορηγήσεων και επιδοτήσεων, έχει επισπεύσει σημαντικά τον χρόνο καταβολής αποζημιώσεων και ότι συνεχίζει να παρεμβαίνει για να διορθώσει όλες τις χρόνιες παθογένειες.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτη τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό, είπε ότι αποτυπώνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με τη συνέντευξη του Τ. Μπαρτζώκα: