Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας Περισκόπηση

Καμία έκπληξη. Ξέρετε εσείς…!!

Για ρίξετε μισό λεπτό μια ματιά στα παρακάτω, συνδυάστε τα με τις τελευταίες εξελίξεις και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Στις 9 Μαΐου 2022, μετά από εκείνη την πολυαναμενόμενη ομιλία Πούτιν, η Περισκόπηση έγραφε: «(…) η Ρωσία θα κολλήσει για αρκετό καιρό και στο τέλος θα κάνει “δημοψηφίσματα” και θα απορροφήσει στην επικράτειά της όσες περιοχές της Ουκρανίας αποφασίσει να κατέχει. Άρα θα πάμε σε μια ιστορία Κύπρου, όπως συμβαίνει στο νησί με τα κατεχόμενα.»

Απ’ την άλλη η Περισκόπηση αναφέρθηκε πάρα πολλές φορές στη διείσδυση της Τουρκίας σε πολλές περιοχές του πλανήτη – με διάφορους τρόπους, ώστε όταν κάποια στιγμή αποφασίσει να διεθνοποιήσει τις απαιτήσεις της στο Αιγαίο να έχει υποστήριξη μιας σειράς χωρών (που ούτε τις πιάνει το μάτι μας) στους διεθνείς οργανισμούς. Ο Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ χθες (20/9/22) έδειχνε εικόνες της … κακιάς Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη και προσπάθησε να πάρει με το μέρος του όσους τον άκουγαν, δηλαδή το μισό πλανήτη (άσχετα αν στην ομιλία του έκανε το άσπρο/μαύρο – αυτό οι ακροατές του δεν το ξέρουν).

Και για τα ρώσικα «δημοψηφίσματα» στην Ουκρανία και για τον τρόπο που θα λειτουργούσε η Τουρκία σε διεθνείς οργανισμούς τα ξέρατε ήδη λοιπόν.

Οπότε καμιά έκπληξη, αφού εσείς ξέρετε: Περισκόπηση!

(κάποιοι ηλίθιοι – είτε στην Αθήνα είτε στις Βρυξέλλες – εξακολουθούν και μιλάνε για κινήσεις “εσωτερικής κατανάλωσης” του Τούρκου Προέδρου. Άντε να δούμε πότε θα καταλάβουν ότι έχουμε να κάνουμε με έναν θερμό υποστηρικτή αναθεωρητικών πολιτικών)