Κατηγορίες
εργασία

75 άτομα για την καθαριότητα σχολείων θα προσλάβει ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (75) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 51 άτομα μερικής απασχόλησης και 24 άτομα πλήρους απασχόλησης με ειδικότητα (ΥΕ) καθαριστή και καθαρίστριας σχολικών μονάδων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 13785 /01-08-2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: sxol.kathar@alexandria.gr.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

podcasts Περισκόπηση

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.