Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Που θα απαγορεύεται κυκλοφορία και στάθμευση στην Αλεξάνδρεια λόγω πανηγυριού (χάρτης)

Απαγόρευση της κυκλοφορίας καθώς και στάση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων σε αρκετά τμήματα δρόμων της Αλεξάνδρειας θα ισχύουν λόγω του πανηγυριού του Δεκαπεναύγουστου.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα 13 προς 14 Αυγούστου, 14 προς 15 Αυγούστου και 15 προς 16 Αυγούστου 2022, κατά τις ώρες από 20:00 έως 06:00, έκαστης ημέρας, θα υπάρχει:

α. απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου,

 β. απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, στις οδούς: Παύλου Μελά, Κομνηνών και Αριστοτέλους, από τη συμβολή τους με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή τους με την οδό Δ. Βετσοπούλου, Εθνικής Αντιστάσεως, Ναούσης, Πελοποννήσου και Κομνηνών, από τη συμβολή τους με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή τους με την οδό Δ. Βετσοπούλου και Γρηγορίου Λαμπράκη, από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Επίσης, απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων από 13  έως και 17 Αυγούστου 2022, κατά τις ώρες 18:00 έως 24:00, έκαστη ημέρα, ως κατωτέρω:

στην οδό Ευαγγελά, από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης έως τη συμβολή της με την οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη και στην οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.