Κατηγορίες
πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Συνεχίζεται στο “Εκκοκκιστήριο Ιδέων” η έκθεση της Γεωργιάννας Νταλάρα

Η έκθεση ζωγραφικής της Γεωργιάννας Νταλάρα  στο «Εκκοκκιστήριο Ιδεών» είναι μια ΑΓΓΕΛΙΑ μιας νέας τροπής της Τέχνης. Αυτής που αναζητά τρόπους για να συγκινήσει και να επικοινωνήσει με τον Κόσμο, όπως το κάνει ο πατέρας της, ο Γιώργος Νταλάρας, που έδωσε το παρόν του στο  άνοιγμα της έκθεσης στο «Εκκοκκιστήριο».

Τα έργα της Γεωργιάννας χοροπηδούν, γιορτάζουν την έξοδό τους απ’ τους διανοητισμούς, απ’ τις βαρύγδουπες μεγαλοστομίες και τις υπερβολές. Είναι αυτό, το αλάθητο κριτήριο των ανθρώπων για το ποιος τους ΑΓΑΠΑ, ποιος στέκεται κοντά τους, ποιος μοιράζει μαζί τους τα δώρα της δημιουργίας.

Η Γεωργιάννα είπε πως η έκθεσή της θα ‘θελε να είναι σαν μια ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ όπου ο καθένας θα μπορούσε ν’ αγοράσει ότι θα του άρεσε γι` αυτό όρισε  τα έργα της να δοθούν στην τιμή των 30 ή 40€  ώστε ο καθένας που θ` αγαπήσει ένα έργο της να μπορεί να τ` αποκτήσει.

Στο «Εκκοκκιστήριο Ιδεών» σας περιμένει  μια ευχάριστη έκπληξη χαρούμενων χρωμάτων που δημιούργησε η Γεωργιάννα προτείνοντας μια νέα κατεύθυνση στα πράγματα της ζωγραφικής.

Η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1 μετά το μεσημέρι και από τις 6:30 το απόγευμα μέχρι και τις 9:30 το βράδυ, στο «Εκκοκκιστήριο Ιδεών» στη Βέροια. τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972440721