Κατηγορίες
παιδεία

Μήνυμα του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για τις Πανελλαδικές

Στο μήνυμά του, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Α. Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

Αγαπητές/οι υποψήφιες/οι, αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις που θα σημάνουν και τη λήξη της φετινής χρονιάς αλλά και μιας 12ετούς σχολικής πορείας. Η σχολική αυτή διαδρομή σημαδεύτηκε από συνθήκες πρωτοφανείς και ιδιαίτερες εξαιτίας της πανδημίας των τελευταίων ετών. Ωστόσο, χάρη στην εργατικότητα και τη συνεργασία μαθητριών/ών, εκπαιδευτικών και γονέων-κηδεμόνων, φτάσαμε στον τελευταίο σταθμό αυτού του οδοιπορικού. Η δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, αναμφίβολα επίπονη, δεν αποτελεί και δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως βατήρας επιτυχίας ή προμήνυμα αποτυχίας του επαγγελματικού σας βίου. Το γεγονός ότι φτάσατε μέχρι εδώ μέσα από αντιξοότητες και δυσκολίες, είναι αυταπόδεικτο σημάδι μιας συγκροτημένης και ισχυρής προσωπικότητας που έχει μάθει να θέτει στόχους και να αγωνίζεται για αυτούς.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Παπαδόπουλος

Αγαπητές υποψήφιες και Αγαπητοί υποψήφιοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, μαζί με τους καθηγητές σας και τους γονείς-κηδεμόνες σας, θα παραμείνουμε αρωγοί και συμπαραστάτες και από τη στιγμή που θα σηκωθεί η αυλαία της ενήλικης ζωής σας.

Με εκτίμηση

Παπαδόπουλος Γ. Αθανάσιος

Δ/ντής της Δ.Δ.Ε Ημαθίας»