Κατηγορίες
βουλευτές παιδεία

Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσου Μπαρτζώκα για τις Πανελλαδικές

Στο μήνυμά του, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει:

«Αγαπητές Μαθήτριες και Αγαπητοί Μαθητές

Καταλαβαίνω, όλοι μας καταλαβαίνουμε, ότι η εμπειρία της λυκειακής εκπαίδευσης σας στιγματίστηκε από την πανδημία, τους κοινωνικούς περιορισμούς, τα μέτρα προστασίας και τα σύγχρονα μέσα εκπαιδευτικής διαδικασίας. Όμως φτάσατε στις πανελλήνιες εξετάσεις, δυνατότεροι και με τη «βαλίτσα» σας γεμάτη, εκτός από γνώσεις, με ωριμότητα και με σοφία.

Θέλω να σας ευχηθώ να διασχίσετε τη «γέφυρα» προς το αυτόνομο μέλλον, που σηματοδοτούν οι πανελλήνιες, με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Με συνείδηση των ονείρων σας για το αύριο που εσείς φτιάχνετε, με επιμονή και πίστη στις δυνάμεις σας. Με ενθουσιασμό για την πρόοδο και για τις συναρπαστικές εμπειρίες που έρχονται. Τα καταφέρατε ως εδώ και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, ούτε καν η αναμενόμενη αγωνία των εξετάσεων.

Θέλω επίσης, να σας συγχαρώ προκαταβολικά για τη δύσκολη διαδρομή που διανύσατε. Όχι μόνο εσάς, αλλά και τους συνοδοιπόρους σας σε αυτό το ταξίδι, τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς μας. Είμαι σίγουρος ότι σας καμαρώνουν πρώτα για όσα είστε και έπειτα, για όσα κάνετε και όσα καταφέρατε και θα καταφέρετε.

Να θυμάστε ότι η ζωή είναι μια ατέρμονη διαδικασία εξετάσεων. Και ότι περισσότερη σημασία από τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες, έχει το να συνεχίζεις να κυνηγάς με πείσμα τα «θέλω» σου! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους!