Κατηγορίες
αθλητικά

Με πάρα πολλές συμμετοχές το 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό Meeting Στίβου

Με πάρα πολλές συμμετοχές από την Ελλάδα και από το εξωτερικό πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 το 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό Meeting Στίβου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήρθαν από πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό – αφού το meeting αυτό (που έχει συμπεριληφθεί στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ) είναι μια ευκαιρία για να συλλέξουν αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους αν στοχεύουν σε συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι διοργανώσεις αυτού του βεληνεκούς δεν πραγματοποιούνται και συχνά στην Κεντρική Μακεδονία ενώ οποιαδήποτε μεγάλη επίδοση καταγραφεί στο συγκεκριμένο meeting «μετράει» κανονικά, λόγω των προδιαγραφών που έχει το Στάδιο.

Κατά τη διάρκεια του meeting έγινε απονομή αναμνηστικής πλακέτας (από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, δια του προέδρου Στ. Παπαγερίδη) στην Αλεξανδρινή αθλήτρια  Έφη Κολοκυθά που μόλις πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την ενεργό δράση ενώ το παρών έδωσαν και αθλητές από τα παλιά, όπως η Τασούλα Κελεσίδου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές (αφού χωρίς αυτούς όλα θα ήταν πολύ δύσκολα), στην ΚΕΔΑ και στον πρόεδρό της Μανώλη Σταυρή και φυσικά στους αθλητές και στις αθλήτριες που συμμετείχαν.