Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Έφτασε στα εξώδικα με το Δήμο Αλεξάνδρειας

Στα εξώδικα έχουν φτάσει συνδημότες μας ώστε να λυθεί ένα θέμα 34 ετών.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, θα σταθούμε όμως στην ουσία του θέματος. Συνδημότης μας αναγκάζεται, μετά από προσπάθειες και προσπάθειες που κρατούν τρεισήμισι δεκαετίες, να στείλει εξώδικο στο Δήμο Αλεξάνδρειας ώστε ο Δήμος να κάνει το αυτονόητο: να γίνει πραγματικότητα δρόμος που υπάρχει στο σχέδιο.

Ο άνθρωπος αγόρασε ένα οικόπεδο το 1992 στα Αμπελοτόπια, στην Αλεξάνδρεια. Τα Αμπελοτόπια μπήκαν στο σχέδιο από το 1988. Το οικόπεδο που αγόρασε έχει μπροστά δρόμο, δημοτική οδό. Το 1994 πήρε άδεια και ξεκίνησε να χτίζει – κι από το 1997 μένει στο σπίτι που έχτισε. Όμως δρόμος ακόμη δεν είχε γίνει τότε, παρότι υπάρχει στο σχέδιο.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι όπως αναφέρει ο συνδημότης μας πληρώνει ότι του ‘ρχεται να πληρώσει, δρόμο δεν έχει!

Από το 2002 έχει προσφύγει στον Συνήγορο του Πολίτη. Και την ίδια χρονιά, το 2002, έγιναν έργα (αποχέτευση και φρεάτια) του Δήμου. Από τότε ο συνδημότης μας – όπως και άλλοι που μένουν στην ίδια περιοχή (όπως αναφέρει στο εξώδικο που απέστειλε στο Δήμο Αλεξάνδρειας) – προσπαθούν να βγάλουν άκρη.

Στο εξώδικό του καταγγέλλει αδιαφορία και απαξίωση για να λυθεί το θέμα ενώ επισημαίνει (και επιφυλάσσεται για κάθε δικαίωμά του) ότι λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος ίσως να απενταχθεί από πρόγραμμα «Εξοικονομώ».

Το εξώδικο δεν θα το αναρτήσουμε επειδή περιέχει προσωπικά δεδομένα – πάντως ο συνδημότης μας το έστειλε στην Περισκόπηση προς δημοσίευση.

Στο δια ταύτα: δεν είναι δυνατό να υπάρχουν στις μέρες μας τέτοιες ιστορίες.

Φυσικά περιμένουμε και την απάντηση του Δήμου για το θέμα, για ένα θέμα που κρατάει από το 1988…!!!