Κατηγορίες
Ημαθία κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία από τους αστυνομικούς της Ημαθίας

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των μελών της στο κάλεσμα που έκανε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας για την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022.

Συνδιοργανωτές της δράσης ήταν η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Ημαθίας.

Πέρα από κάθε προσδοκία, προσήλθαν αστυνομικοί και πολίτες να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Ε.Α.Υ.Ν.Η., καθώς επίσης και να δηλώσουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο σύλλογο του Νομού Ημαθίας.

«Ο μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν (62) θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση συναδέλφων – μελών μας, οικείων τους προσώπων, καθώς και συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες χρήζουν την μετάγγιση αίματος.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έδωσαν αίμα και τους διαβεβαιώνουμε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες μας, δεσμεύει την Ένωση μας, να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τις κοινωνικές ευαισθησίες της Ένωσης μας, όσο και την κοινωνική προσφορά μας απέναντι στους συναδέρφους και τους συμπολίτες της Ημαθίας.» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί της Ημαθίας.