Κατηγορίες
αθλητικά

Πανελληνιονίκες και στους έφηβους οι παλαιστές της Αλεξάνδρειας

Επανέλαβαν την επίδοση κατάκτησης της 2ης Πανελλήνιας θέσεις στην ομαδική κατάταξη οι παλαιστές της Αλεξάνδρειας αυτή τη φορά στην ηλικιακή κατηγορία των εφήβων!

Δυο εβδομάδες μετά από την κατάκτηση της 2ης Πανελλήνιας θέσης στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων, οι παλαιστές του συλλόγου “Ημαθίων” κατάφεραν να διακριθούν και στους έφηβους – με τους μισούς από τους συμμετέχοντες αθλητές να είναι παίδες, οι οποίοι πάλεψαν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία.

Ο σύλλογος επιστρέφει με τρία μετάλλια στις αποσκευές του: αργυρά μετάλλια από τον Άγγελο Αποστολίδη και τον Ευστάθιο Ξενίδη και χάλκινο μετάλλιο από τον Δημήτρη Τουλκερίδη.

Επίσης οι Λάζαρος Κυριακίδη, Παναγιώτης Δημητριάδης, Αντώνιος Ελευθεριάδης, Απόστολος Σούλι (5ες θέσεις) και ο Νικόλαος Καπετάνους (7η θέση), με τις επιδόσεις τους έφεραν την ομάδα στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Αναλυτικά τα μέλη της αποστολής:

Ξενίδης Ευστάθιος (61 κιλά ελευθέρας πάλης),

Ελευθεριάδης Αντώνιος (65 κιλά ελευθέρας πάλης),

Σούλι Απόστολος (65 κιλά ελευθέρας πάλης),

Δημητριάδης Παναγιώτης (70 κιλά ελευθέρας πάλης),

Καπετάνου Νικόλαος (74 κιλά ελευθέρας πάλης),

Αποστολίδης Άγγελος (86 κιλά ελευθέρας πάλης),

Κυριακίδης Λάζαρος (125 κιλά ελευθέρας πάλης), και

Τουλκερίδης Δημήτριος (125 κιλά ελευθέρας πάλης).

Το προπονητικό τιμ των Χαράλαμπου Κουκλίδη & Νεκτάριου Σαββίδη, όπως και η αντιπρόεδρος του συλλόγου Μελπομένη Φιλουργιώτη, που ήταν αρχηγός αποστολής, δήλωσαν ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του συλλόγου με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.