Κατηγορίες
καιρός

Με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές μπήκε η Μ. Εβδομάδα

Οι ιδιαίτερα χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και οι βροχοπτώσεις θα χαρακτηρίσουν τον καιρό της Μ. Δευτέρας, ενώ τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν από το μεσημέρι της Μ. Τρίτης και μετά.

Τη Μ. Δευτέρα (18 Απριλίου) στην περιοχή αναμένονται βροχοπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 8 °C.

Το σκηνικό θα είναι παρόμοιο και το πρωί της Μ. Τρίτης (19 Απριλίου). Όμως σταδιακά θα υπάρξει αλλαγή, από το μεσημέρι και μετά, αφού η αραιή συννεφιά θα επικρατήσει και ο υδράργυρος στα θερμόμετρα θα ανέβει και θα φτάσει τους 16 με 17 °C.

Τη Μ. Τετάρτη η πρόβλεψη αναφέρει συννεφιά, ανέμους χαμηλής έντασης (εκτός από το απόγευμα που αναμένεται να φτάσουν τα 4 μποφόρ) και θερμοκρασία πάλι γύρω στους 17 °C.

Περισσότερα για την ημέρα του Πάσχα θα έχουμε από την Πέμπτη και μετά, όμως θα πρέπει να αναφερθεί ότι η τωρινή πρόβλεψη «δίνει» τις μέγιστες θερμοκρασίες της ημέρας από τη Μ. Πέμπτη και έπειτα να ανεβαίνουν και να φτάνουν ακόμη και τους 25 °C, ενώ οι αραιές νεφώσεις θα δώσουν τη θέση τους σε πιο καθαρό ουρανό.