Κατηγορίες
Ημαθία

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής στο τρίτο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στο Άνω Ζερβοχώρι

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα (11.04.2022) οι εργασίες στο τρίτο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου, με ανάδοχο την «ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε» και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Νάουσας.

Σε ό,τι αφορά στη σήμανση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την κατασκευή του τρίτου τμήματος έργου, ισχύουν τα ακόλουθα:

-Οι ώρες εργασίας θα είναι 8.00-16.00. Το έργο κατασκευάζεται τμηματικά. Πρόκειται για οδό διπλής κυκλοφορίας, με διαχωριστική νησίδα από το ύψος της κεντρικής πλατείας ως και την έξοδο του χωριού προς Άγιο Γεώργιο, η οποία διακόπτεται στις συμβολές της οδού με όλες τις κάθετες προς αυτή. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν και κατά τις νυχτερινές ώρες.

-Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε αυτή τη φάση στο τμήμα 3 (από την κεντρική πλατεία έως και την οδό Γ. Χριστοφορίδη).

Πρόκειται για τμήμα της οδού της κατεύθυνσης από Αγγελοχώρι προς Άγιο Γεώργιο, πλάτους 6,00μ και μήκους περίπου 30μ. Στο τμήμα αυτό πρόκειται να γίνει αποκλεισμός της οδού, ο οποίος αναμένεται να διαρκέσει 15 ημέρες. Ο κυκλοφοριακός φόρτος προς την έξοδο του χωριού προς Άγιο Γεώργιο θα διοχετευτεί στην οδό Κ. Δαβάκη μέσω της οδού Ολύμπου και στη συνέχεια, μέσω των κάθετων οδών, τα οχήματα θα επιστρέφουν στην Λεωφόρο Ειρήνης. Τα μεγάλα οχήματα (άνω των 3 τόνων), που κατευθύνονται από Αγγελοχώρι προς Άγιο Γεώργιο, θα διοχετεύονται στην οδό Κ. Δαβάκη μέσω της ανώνυμης ασφαλτοστρωμένης οδού και θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης μέσω της κάθετης ασφαλτοστρωμένης οδού που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα.