Κατηγορίες
κοινωνία

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας η Μ. Εβδομάδα

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις ωφελούμενες οικογένειες – μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για τον μήνα Απρίλιο, τη Μ. Δευτέρα 18/04/2022 και την Μ. Τρίτη 19/04/2022 και ώρα 10:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., στο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τηρώντας με υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί αρωγό για τους πολίτες του δήμου μας, οι οποίοι στερούνται βασικών αγαθών και διαβιώνουν σε ιδιαίτερες συνθήκες, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη.

Οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms, οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας στεγάζεται στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, τηλ. 2333053071 & 2, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.