Κατηγορίες
πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Αλεξάνδρεια: τρεις ακόμη παραστάσεις για τα “Σφηνάκια βότκας μολότοφ”

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων όλων των  παραστάσεων του θεατρικού έργου «Σφηνάκια Βότκας Μολότωφ», η θεατρική ομάδα ΘΕΡΩΣ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ ανακοινώνει νέες ημερομηνίες παραστάσεων.

Συγκεκριμένα:

  • Παρασκευή 6/5 στις 9:30μμ
  • Σάββατο 7/5 στις 9:30μμ
  • Κυριακή 8/5 στις 9:30μμ

Ως ελάχιστη ανταπόδοση της αγάπης που έχει δείξει το κοινό η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 8 Μαΐου (στις 9:30 μ.μ.)

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε like στην σελίδα στο Facebook ΘΕΡΩΣ καθώς και like και σχόλιο στην σχετική ανάρτηση (Link). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου και οι νικητές θα ανακοινωθούν από την σελίδα.

«Σφηνάκια Βότκας Μολότωφ» του Άντον Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Χρύσας Αντωνίου.

Ο μεγάλος θεατρικός συγγραφέας  Άντον Τσέχωφ, άρχισε τα πρώτα του βήματα όταν ήταν ακόμα νεαρός φοιτητής, στις αρχές της δεκαετίας του 1880, με τη δημοσίευση μικρών διηγημάτων σε σατιρικές εφημερίδες και περιοδικά της Μόσχας.

Πρόκειται για μια σειρά από δροσερά, πνευματώδη και σπαρταριστά διηγήματα που απέμειναν κλασικά στην παγκόσμια λογοτεχνία ως μικρά αριστουργήματα. Προβάλλουν ανάγλυφα τον κοινωνικό περίγυρο, αποκαλύπτοντας άλλοτε με συγκινητική τρυφερότητα και άλλοτε με χιουμοριστική διάθεση, τις πιο ευαίσθητες πτυχές της ανθρώπινης ψυχής και τις κοινωνικές πληγές της καθημερινής ζωής.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (από Τετάρτη 27/4) :

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΛΥΧΝΑΡΙ» ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 25

PRINTLAB ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 68

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, δικαίωμα στην είσοδο για τις παραστάσεις του Μαΐου έχουν όλοι ανεξαρτήτως πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Παραμένει η υποχρέωση για χρήση μάσκας εντός του χώρου.