Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο στο Γενικό Λύκειο Βελβεντού από το Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Στέφανος Δριστάς, ευχαριστούν τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Βελβεντού Κοζάνης για την ευγενική προσφορά τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Βελβεντού Κοζάνης, μετά από παρότρυνση της καθηγήτριας τους κας Κάλλη Ζαρογιάννη, συγκέντρωσαν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούνταν πια από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον για να τα δωρίσουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η κα Κάλλη Ζαρογιάννη, φιλόλογος, αφουγκράστηκε την ανησυχία των παιδιών για Αλληλεγγύη – Προσφορά – Συνεργασία και βοήθησε στην οργάνωση και ολοκλήρωση της δράσης τους.

Παρέδωσε στον φαρμακοποιό του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Αντώνιο Τσιλίκα, ποσότητα φαρμάκων και ανέφερε εκ μέρους των παιδιών ότι επιθυμούν να επισκεφτούν την Αλεξάνδρεια στο επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τις ανάγκες που έχει η Δομή.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Βελβεντού, που σαν νέοι υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες, συμμετέχουν με κάθε τρόπο ώστε να συμβάλλουν στην διαμόρφωση μιας κοινωνίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.