Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από τη Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

Από τη ΔΕΕΠ Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Ολοκληρώθηκε, με τη παράδοση του τρίτου φορτίου της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες και τους ομογενείς της Ουκρανία στο παράρτημα Βέροιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η πρωτοβουλία των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανταπόκριση των μελών, του κόσμου, των σωματείων και των επιχειρήσεων για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας υπήρξε πραγματικά εντυπωσιακή.

Οι εικόνες των αμάχων που υποφέρουν από τον ανελέητο πόλεμο, που εγκαταλείπουν τον τόπο τους και παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στη πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τον Πρόεδρο κ. Παύλο Πυρινό και τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Βέροιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό VENUS GROWERS και τον Πρόεδρο του κ. Αντώνη Μαρκοβίτη, την εταιρεία ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ και τον κ. Μηνά Μερτζανίδη, για την ιδιαίτερη προσφορά τους, το αθλητικό σωματείο της Ομάδας Χάντμπολ Γυναικών Βέροιας «Βέροια 2017» και τον Πρόεδρο του κ. Σταμάτη Αργύρη, τα μέλη των οργανώσεων, τους φίλους και όλους όσους πρόσφεραν ανώνυμα την βοήθεια τους στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους.