Κατηγορίες
πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια, στο ΠΠΚ

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και το Σύλλογο “Φιλόπτωχος Φιλοπρόοδος Γυναικών Αλεξάνδρειας”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2022.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματισθεί οι εξής εκδηλώσεις:

Παρασκευή 18.03.2022

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας και οι Εκδόσεις Αποστακτήριο σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «12 ιστορίες – 7 γυναίκες δημιουργούν» των συγγραφέων Ελένη Γρομπανοπούλου, Τζένη Δούνη, Γεωργία Κιζιρίδου, Μαρκέλλα Μικέλη, Μάγδα Πανώρια, Έλλη Παπαδοπούλου και Μαντώ Τερζή.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η κ. Ελένη Γρομπανοπούλου, καθηγήτρια δημιουργικής γραφής, ο συγγραφέας και σύμβουλος των Εκδόσεων Αποστακτήριο, Αλέξανδρος Ακριτίδης και οι συγγραφείς του βιβλίου.

Χώρος διεξαγωγής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας στις 19:00 μ.μ.

Κυριακή 20.03.2022

Θεατρική παράσταση – “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη, από την Θεατρική Ομάδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε σκηνοθεσία της Άννης Τσολακίδου

Χώρος διεξαγωγής Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στις 19:00 μ.μ.

Παρασκευή 18 και Κυριακή 20.02.2022

Κατά τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί έκθεση φωτογραφίας στο Φουαγιέ του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας, με θέμα “Προσωπογραφίες και αποφθέγματα Γυναικών” σε επιμέλεια της κ. Κατερίνας Στριάκα.