Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας

Έκκληση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας ενόψει του Πάσχα

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ταστελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας εν όψει των εορτών του Πάσχα, απευθύνουν έκκληση σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους και τοπικούς φορείς να ενισχύσουν το έργο της Δομής προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής περιποίησης και υγιεινής και οποιαδήποτε άλλα είδη πρώτης ανάγκης επιθυμούν.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο αποτελεί έναν ισχυρό κρίκο μιας αλυσίδας κοινωνικών δομών αλληλεγγύης, καλύπτει βασικές ανάγκες 150 ωφελούμενων νοικοκυριών του Δήμου Αλεξάνδρειας και απαριθμεί περίπου 400 μέλη για το έτος 2022.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν σήμερα, οι ανάγκες της δομής αυξάνονται συνεχώς γι’ αυτό και η συνεισφορά όλων είναι πολύτιμη!

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΩΡΕΩΝ καθημερινά 8:00-16:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού καθώς επίσης και στα καλάθια που είναι τοποθετημένα στα σούπερ μάρκετ “DISCOUNT”, “ΓΑΛΑΞΙΑΣ”, “ΠΙΤΣΙΑΣ”, “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”.