Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Τέσσερεις νέες διαβάσεις στο 1ο Δημοτικό της Αλεξάνδρειας

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξάνδρειας η δημιουργία τεσσάρων διαβάσεων πεζών πέριξ του 1ου Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας.

Ήταν ένα πάγιο αίτημα των γονέων, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή – όμως το θέμα είναι να μην μείνουν μόνο στη δημιουργία αυτών των διαβάσεων εκεί στο Δήμο, αλλά να γίνουν παρόμοιες πέριξ κάθε σχολείου που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου.

Επίσης, ένα άλλο που πρέπει να προσέξουν είναι να φτιάξουν διαβάσεις βαμμένες με τη σωστή μπογιά, ώστε να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Επειδή κάποιες διαβάσεις που δημιουργήθηκαν ή “φρεσκαρίστηκαν” εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγο διάστημα από τον ήλιο, τις βροχές και λόγω της διέλευσης των οχημάτων. Λες και τις έβαψαν με… ασβέστη!


(το θέμα – όπως όλα τα θέματα – απαιτεί τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών, όμως απ’ ότι ξέρουμε υπάρχουν και πρόεδροι που δεν σηκώνουν το τηλέφωνο να ενημερώσουν και αντί να σπάνε τα τηλέφωνα και να “ενοχλούν” ασταμάτητα, αυτοί κάνουν… μουτράκια σε αντιδημάρχους, προέδρους επιτροπών και συμβούλους – με αποτέλεσμα κάθε είδους προβλήματα μένουν άλυτα και στο τέλος την πληρώνουν οι κάτοικοι).