Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας Ημαθία

Ενημέρωση της ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή πληθυσμού στον Δήμο Νάουσας

Σύμφωνα με εκ νέου ενημέρωση από την ΕΛΣΤΑΤ οι κάτοικοι του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας που δεν έχουν ακόμη απογραφεί, μπορούν να απογραφούν ως εξής:

– Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή
Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή  μέσω  αναζήτησης  Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr
Αν δεν έχει περάσει ακόμη ο απογραφέας, τηλεφωνήστε στα 2331063859 ή 2331076710. Σε περίπτωση που τα τηλέφωνα δεν απαντούν, παρακαλούμε να επιμείνετε, διότι όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, δείχνει σαν να καλεί κανονικά.


Αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά)  ή καλέστε στα παραπάνω τηλέφωνα ή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση  veria@statistics.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Σε κάθε περίπτωση προβλήματος, ως προς την απογραφή σας, εκτός από τα ανωτέρω τηλέφωνα, μπορείτε να μεταβείτε από την Τρίτη 15 έως την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου τις ώρες 10:00-14:00 και 17:00-20:00 σε αίθουσα του 1ου ορόφου του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς), δίπλα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου εκπρόσωπος της ΕΛΣΤΑΤ μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους. Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά, στο 23323 50027.


Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια. Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε