Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Εκτός λειτουργίας για 2η εβδομάδα το ATM στο Πλατύ

Εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας – για 2η εβδομάδα και πάει για την 3η – το ATM που βρίσκεται έξω από το παλιό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Πλατύ.

Κάποια βλάβη που όμως δεν έχει επιδιορθωθεί ακόμη, που κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε όταν έγινε απόπειρα να παραβιαστεί το μηχάνημα, στερεί τη δυνατότητα σε εκατοντάδες πελάτες να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή.

Και μιλάμε για ανθρώπους που διαμένουν σε μεγάλο τμήμα του Δήμου Αλεξάνδρειας (στη Δ.Ε. Πλατέος) αλλά και σε χωριά εκτός Ημαθίας, όπως για παράδειγμα στο Άδενδρο ή στον Λουδία. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αγρότες, παλιοί πελάτες της ΑΤΕ, μεγάλοι σε ηλικία ή συνταξιούχοι (και για αρκετούς η πρόσβαση είναι δύσκολη).

Θα πρέπει να κινηθεί τόσο η τοπική Αρχή όσο και οι βουλευτές (που έκαναν γρήγορες παρεμβάσεις σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις), ούτως ώστε να λυθεί το πρόβλημα άμεσα – εκτός κι αν στον σχεδιασμό της Τράπεζας είναι μετά το κλείσιμο του καταστήματος να μην επιδιορθώσει το ATM και όλοι οι πελάτες να κατευθυνθούν στην Αλεξάνδρεια. Τουλάχιστον όμως ας βγει μια ανακοίνωση στην περιοχή, για να ξέρουν τι να κάνουν και που να εξυπηρετηθούν.