Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Ν.Δ. Ημαθίας για ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: “ εκδρομές και φωτογραφήσεις στελεχών”

Σε σχόλιό της, με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ σε δομές υγείας της Ημαθίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα ακόλουθα:

“Η πρόσφατη επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελου Τόλκα και Δώρας Αυγέρη σε δομές υγείας της Ημαθίας μαζί με τοπικά στελέχη του κομματικού Συνασπισμού τους, είχαν σαν στόχο μόνο να κατηγορήσουν την κυβέρνηση (αφού δεν βρίσκουν κάτι άλλο να πουν σε τοπικό επίπεδο). Είπαν και πάλι ψέματα διότι τα πραγματικά στοιχεία διαψεύδουν, ως συνήθως, τους ισχυρισμούς τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ υπερδιπλασίασε τις κλίνες ΜΕΘ, τριπλασίασε τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας και προχώρησε σε χιλιάδες προσλήψεις επικουρικού και μόνιμου προσωπικού. Παρά τη δύσκολη συγκυρία συνεχίζει να υλοποιεί όλες τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν στην ενίσχυση του ΕΣΥ, στον εξορθολογισμό και στην αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, στη δυνατότητα προληπτικών εξετάσεων σε όλους τους Έλληνες και στην ομαλή συνεργασία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Απέναντι στον λαϊκισμό των ανέξοδων παροχών του ΣΥΡΙΖΑ που άφησε το ΕΣΥ ανοχύρωτο, η Νέα Δημοκρατία προχωρά σε μεταρρυθμίσεις που ενισχύουν το ΕΣΥ και στηρίζουν τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό. Αυτό φαίνεται και στην Ημαθία όπου η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί τα σοβαρά έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των υποδομών στα Νοσοκομεία και στηρίζει το ΕΣΥ έμπρακτα. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ με εκδρομές και φωτογραφήσεις στελεχών, αυτού του τύπου, απλώς κουράζει τον τόπο και την τοπική κοινωνία.”