Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Όλγα Μοσχοπούλου

Στη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας επανεκλέχθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 η Όλγα Μοσχοπούλου.

Στην ειδική συνεδρίαση που έγινε με σκοπό την εκλογή του προεδρείου του οργάνου καθώς και την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η υποψήφια της παράταξης του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη έλαβε 22 ψήφους ενώ 9 ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά.

Για τη θέση του αντιπροέδρου υποψήφιος ήταν (από την παράταξη “Αξίζουμε Καλύτερα”) ο Δημ. Ματσούκας που έλαβε 14 ψήφους (υπήρξαν και 17 λευκά) ενώ γραμματέας εξελέγη με 25 ψήφους και 6 λευκά ο Γ. Μαντζώλας (της παράταξης “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας”).

Όσον αφορά τα μέλη των Επιτροπών:

Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης. Από τον δήμαρχο ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Δελιόπουλος και Στέφανος Δριστάς ενώ εξελέγησαν οι Όλγα Μοσχοπούλου Σωτήριος Τόκας (αναπληρωματικοί τους οι Αθανάσιος Παντόπουλος και Εμμανουήλ Σταυρής), Ιωάννης Κιρκιλιανίδης και Εμμανουήλ Παπαδόπουλος (αναπληρωματικοί τους οι Απόστολος Παπαδόπουλος και Ευάγγελος Βογιατζής), Κιοσέογλου Ιερεμίας (αναπληρωματικός του ο Απόστολος Ρεσινιώτης) και ο Μιχαήλ Χαλκίδης (αναπληρωματικός του ο Μόσχος Κυτούδης).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος είναι ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Σαρακατσιάνος και μέλη οι ορισθέντες αντιδήμαρχοι Στέφανος Δριστάς και Αθανάσιος Κούγκας. Στην εκλογική διαδικασία εξελέγησαν οι Σωτήριος Τόκας, Αθανάσιος Παντόπουλος, Δημήτριος Συρόπουλος, Όλγα Καστανά, Παρασκευάς Στυλιανίδης και Ελένη Λαφαζάνη. Αναπληρωματικοί τους είναι οι Πολυξένη Τσιλιοπούλου, Νικόλαος Καμανάς, Ευάγγελος Βογιατζής, Θωμάς Χατζόπουλος, Ιερεμίας Κιοσέογλου και Αθανάσιος Μπουκουβάλας.