Κατηγορίες
αγορά Ημαθία

Συναντήσεις Γιανναβαρτζή με τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων της Ημαθίας

Σειρά συναντήσεων με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων της Ημαθίας είχε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Στις συναντήσεις με τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Βέροιας κ. Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου, Νάουσας κ. Άγγελο Κάλλη και Αλεξάνδρειας Γιώργο Δημητριάδη, που πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την αγορά την συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο, αλλά και γενικότερα, καθώς και θέματα ανάπτυξης της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. αφού ευχαρίστησε τους Προέδρους εξήρε τον σημαντικό ρόλο των Εμπορικών Συλλόγων, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων λόγο της πανδημίας και νέων διεθνών οικονομικών συνθηκών, αναφέρθηκε στην απόφαση της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού να παραμείνει η οικονομία και η κοινωνία της χώρας “ανοιχτή”, καθώς και στα μέτρα που έλαβε και λαμβάνει όλο το δύσκολο διάστημα και τα οποία λειτούργησαν με επιτυχία στην κατεύθυνσης ενίσχυσης της οικονομίας και του εμπορίου.

Ευχόμενοι για Καλές Γιορτές οι πρόεδροι των Εμπορικών συλλόγων τόνισαν την ανάγκη να προτιμούν οι συμπολίτες μας τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής τους για τα ψώνια των εορτών, αλλά και γενικότερα, καθώς το τοπική εμπόριο και οι μικρές επιχειρήσεις είναι σημαντικοί κρίκοι στην ανάπτυξη, την απασχόληση και την ευημερία όλων.