Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Συνάντηση επιχειρηματιών της εστίασης στην Αλεξάνδρεια

Επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2021 στην Αλεξάνδρεια, προκειμένου να συζητήσουν για τη σύσταση σωματείου που θα εκπροσωπεί τον κλάδο και τα καταστήματά τους.

Ο δικηγόρος Στ. Σουροβίκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα διαδικαστικά καθώς και για τις πρωτοβουλίες – σε νομικό επίπεδο – που θα πρέπει να αναλάβουν ώστε να λάβει νομική υπόσταση η κίνησή τους ενώ απάντησε και σε απορίες που εκφράστηκαν.

Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες εξέφρασαν με την σειρά τους την αναγκαιότητα να δημιουργηθεί σωματείο ενώ τα πρώτα βήματα που αποφασίστηκαν είναι η συγκρότηση μιας προσωρινής επιτροπής που θα έρθει σε επαφή με το σύνολο των ιδιοκτητών επιχειρήσεων του κλάδου (καφέ, εστιατόρια, ψητοπωλεία – ταχυφαγεία, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία κλπ), ώστε καταστηματάρχες από όλο το Δήμο Αλεξάνδρειας να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Πρόκειται για μια κίνηση που χρειάζονταν, δεδομένης και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο λόγω και του κορωνοϊού.