Κατηγορίες
Πολιτικά κόμματα πολιτική

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: “ύψιστο καθήκον μας ένα Κίνημα δημοκρατικό και χρήσιμο για την Πατρίδα”

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας που οδήγησε στην εκλογή του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ (δείτε ΕΔΩ), από τη Ν.Ε. Ημαθίας του Κινήματος Αλλαγής εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. Στην Ημαθία συμμετείχαν στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής 2.539 πολίτες εκ των οποίων οι 1901 ψήφισαν τον Νίκο Ανδρουλάκη και οι 626 τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ υπήρξαν και 12 άκυρα/λευκά.

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία δημιουργεί το πλαίσιο ανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης με τον νέο μας Πρόεδρο να δίνει τον τόνο της ανανέωσης και της συνέχειας. Η ανταπόκριση στο μήνυμα των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές, για ένα Κίνημα δημοκρατικό και χρήσιμο για την Πατρίδα μας είναι το ύψιστο καθήκον μας.

Η Ν.Ε. επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους εκείνους τους εθελοντές που με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση προσέφεραν τις υπηρεσίες τους προκείμενου να φέρουμε σε πέρας αυτή τη προσπάθεια, καθώς φυσικά και στους χιλιάδες πολίτες της Ημαθίας που συμμετείχαν στις εκλογές.

Το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ γύρισε σελίδα και με οδηγό την ιστορική παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά θα παλέψουμε για να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας.