Κατηγορίες
Ιταλία

Ιταλός θεούλης έβαλε χέρι από σιλικόνη και πήγε να εμβολιαστεί!

Το τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος για να αποκτήσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι απίστευτο. Μεταξύ των απίστευτων και αυτό που συνέβη στην πόλη Μπιέλα (Biella), στη βόρεια Ιταλία.

Ένας 50χρόνος έβαλε ένα χέρι από σιλικόνη και εμφανίστηκε σε εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής με σκοπό να εμβολιαστεί και στο τέλος να αποκτήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού – στην Ιταλία τα πράγματα είναι πιο αυστηρά σε σχέση με τη χώρα μας όσον αφορά την πρόσβαση σε πολλά πράγματα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η προσπάθεια του 50χρονου έγινε αντιληπτή από την υγειονομική υπάλληλο. Γιατί μπορεί το χέρι από σιλικόνη να έμοιαζε από κάποια απόσταση με πραγματικό, όμως το χρώμα και η υφή του χεριού όταν η νοσοκόμα πλησίασε και ακούμπησε στο σημείο που θα γίνονταν το εμβόλιο την έβαλαν σε υποψίες.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο άνδρας προσπάθησε να πείσει τη νοσοκόμα να κάνει τα στραβά μάτια, όμως αυτή ειδοποίησε την αστυνομία και ο συγκεκριμένος θεούλης κατέληξε στους καραμπινιέρους και θα οδηγηθεί στα δικαστήρια για να δώσει εξηγήσεις…