Κατηγορίες
κορωνοϊός

Εμβολιάστηκε 10 φορές έναντι αμοιβής!

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την Αστυνομία όταν σε εμβολιαστικό κέντρο στην Αθήνα βρέθηκε άστεγος που πήγε να εμβολιαστεί στη θέση άλλου προσώπου, έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ένας 46χρονος άστεγος πήγε με ταυτότητα άλλου να εμβολιαστεί όμως κάτι δεν πήγαινε καλά για το προσωπικό που έκανε τον εμβολιασμό και όταν ζητήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα το πρόσωπο που αποκαλύφθηκε ήταν διαφορετικό από αυτό της ταυτότητας που έφερε και είχε προσκομίσει.

Επίσης βρέθηκε και μια γυναίκα που πήγε να εμβολιαστεί, όμως η ηλικία της ταυτότητας δεν ταίριαζε με τη φυσιογνωμία του ατόμου που ήταν να κάνει το εμβόλιο.

Κι όλα αυτά για 25 ευρώ!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση – και δείχνει μια … φάμπρικα που έχει στηθεί και χρησιμοποιούσε ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση – είναι ο γεγονός ότι ο 46χρονος που θα εμβολιάζονταν έναντι αμοιβής είπε στις Αρχές ότι ίσως και να ήταν η 10η φορά που έκανε το εμβόλιο!

Φυσικά η Αστυνομία κάνει πλέον την έρευνά της για να αποκαλυφθεί όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης αλλά και για να βρει ποιοι είναι οι 10 που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.