Κατηγορίες
Πολιτικά κόμματα

Όπως τα είπαμε στο podcast… (εκλογές ΚΙΝΑΛ)

Όπως τα είπαμε στο podcast, πριν από 3 εβδομάδες (ακούστε το συγκεκριμένο επεισόδιο ΕΔΩ και γενικότερα, να τα ακούτε τα podcasts της Περισκόπησης): τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία θα είναι δεκατρία.

Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, δίνοντας ταυτόχρονα τα σημεία που όποιος θέλει θα μπορεί να πάει να ψηφίσει κάποιον απ’ τους 6 υποψηφίους. Στο Δήμο Αλεξάνδρειας τα τμήματα θα είναι τέσσερα ενώ για τη συμμετοχή στην διαδικασία θα πρέπει να γίνεται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test 48 ωρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Ε. Ημαθίας:

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου οι δημοκράτες πολίτες δίνουν ραντεβού με την Αλλαγή για να λάμψει ξανά ο ήλιος της ελπίδας και της δικαιοσύνης. Ψηφίζουμε για τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ για να βρούμε επιτέλους προοδευτική διέξοδο και να διεκδικήσουμε ξανά το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, χωρίς καταπίεση και ανασφάλεια με ρόλο πρωταγωνιστικό στις εξελίξεις. Για ήθος, εντιμότητα, κοινωνική ευαισθησία και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Στην Ημαθία οι εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί, όπως και το 2017, σε 13 εκλογικά τμήματα, στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων με την προσθήκη μιας επιπλέον κάλπης στην πόλη της Βέροιας σε διαφορετικό χώρο, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.

Αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα στο Νομό είναι τα εξής:

1.ΒΕΡΟΙΑ 1 Δημαρχείο

2.ΒΕΡΟΙΑ 2 Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

3.ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Πρ. Δημαρχείο)

4.ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Πρ. Δημαρχείο)

5.ΒΕΡΓΙΝΑ (Πρ. Δημαρχείο)

6.ΡΙΖΩΜΑΤΑ (Πρ. Δημαρχείο)

7.ΝΑΟΥΣΑ ΚΕΠ

8.ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΠΗ

9.ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ (Πρ. Δημαρχείο)

10.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Δημαρχείο

11.ΠΛΑΤΥ (Πρ. Δημαρχείο)

12.ΜΕΛΙΚΗ (Πρ. Δημαρχείο)

13.ΚΑΒΑΣΙΛΑ (Πρ. Δημαρχείο)

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 19.00 (7 το απόγευμα)

Ισχυρότατη σύσταση – θερμή παράκληση προς τα μέλη και τους φίλους που θα προσέλθουν σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά (εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test 48 ωρών.) Η προστασία ΟΛΩΝ μας αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι καθήκον και υποχρέωση των δημοκρατικών πολιτών.