Κατηγορίες
κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Αγάπης για το “Σωσσίδειο” Γηροκομείο Βέροιας από το Κοινωνικό Φαρμακείο Αλεξάνδρειας

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού ολοκλήρωσαν την Χριστουγεννιάτικη δράση βοήθειας, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στο “Σωσσίδειο” Γηροκομείο Βέροιας με τη δωρεά υγειονομικού υλικού και φαρμάκων.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, έχοντας την στήριξη όλων των δημοτών, συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού καθώς και φάρμακα ειδικών κατηγορών με σκοπό να ενισχύσει το “Σωσσίδειο” Γηροκομείο Βέροιας.

Η νέα πτέρυγα του “Σωσσίδειου” Γηροκομείου Βέροιας λειτουργεί ως ίδρυμα φιλοξενίας ηλικιωμένων από το 1971 και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 45 άτομα.

Ο διευθυντής του ιδρύματος κος Μαντρατζής Βασίλειος υποδέχτηκε την Τρίτη 21 Δεκέμβρη 2021 τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, τα οποία εκτός από την παράδοση υγειονομικού υλικού και φαρμάκων, προσέφεραν για τους ηλικιωμένους ποικιλία από καραμέλες χωρίς ζάχαρη.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας στεγάζεται επί της οδού ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 64, τηλ.:2333041456 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. Οι εγγραφές Δημοτών συνεχίζονται έως 30 Δεκεμβρίου 2021.