Κατηγορίες
δήμαρχος Αλεξάνδρειας ευχές

Το μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για τη γιορτή των Χριστουγέννων

Στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει:

Τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, τις τόσο ανθρώπινες, τις γεμάτες ευαισθησία και χαρμόσυνα μηνύματα, κάθε σπιτικό, κάθε συμπολίτης και συμπολίτισσα να αφήσει της γιορτής το νόημα να μπει βαθιά στην ψυχή του.

Έχουν αλλάξει πάρα πολλά στις ζωές όλων μας.

Εμείς όμως θα επιμείνουμε να ψάλλουμε τα κάλαντα, να χαμογελάμε, να αγαπάμε και να ανταλλάσσουμε ευχές με το αισιόδοξο μήνυμα της γέννησης, το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας ότι όλες τις δυσκολίες θα τις αφήσουμε πίσω μας.

Πηγαίνουμε μπροστά, η κανονικότητα θα επανέλθει.

Η επιστήμη με το εμβόλιο φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία για να πάρει τη θέση του φόβου που έχει σκορπιστεί ανάμεσά μας.

Είναι ανάγκη όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο και συμμετέχουμε στα κοινά, οφείλουμε και πρέπει να βγούμε μπροστά και να στηρίξουμε την προσπάθεια του εμβολιασμού, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους διστακτικούς συμπολίτες μας. Ας κάνουμε όλοι υπομονή και ενωμένοι να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο, να είμαστε ασφαλείς και να ξαναβρεθούμε όλοι και πάλι μαζί.

Εύχομαι σε όλες τις συνδημότισσες και συνδημότες να έχουν υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό για τον άνθρωπο και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Όταν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι, είμαστε δυνατοί και αποτελεσματικοί.

Χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου σε όλους και όλες ξεχωριστά και το άστρο της Βηθλεέμ ας φωτίζει τις ζωές όλων μας, οδηγώντας τα βήματά μας στις αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ομοψυχίας και της ειρήνης.”