Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Νέα Δημοκρατία Ημαθίας για ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”

Από τη Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας που καταπιάνεται με το σύστημα δημόσιας υγείας κάνοντας αναφορές και στην Ημαθία.

Το πρώτο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να έχουν υπόψη όταν αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα πληκτρολόγια τους.

Σε σχέση με την ουσία της ανακοίνωσης, τους ενημερώνουμε ότι είναι αδιάβαστοι. Τα στοιχεία που αναφέρουν για το Νοσοκομείο Βέροιας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οι λαϊκιστές συντάκτες της ανακοίνωσης επιχειρούν να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη.

Δυστυχώς για αυτούς, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Βέροιας με τη λειτουργία των κλινικών του, των Μ.Ε.Θ., του εκσυγχρονισμού και της επέκτασής του, προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης ξεπερνώντας τα τραγικά επίπεδα στα οποία βρίσκονταν επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται και οι πολίτες το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Καιρός είναι να το αναγνωρίσουν και στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, σταματώντας να επενδύουν πολιτικά στους νεκρούς της πανδημίας ευελπιστώντας σε μια σύντομη φθορά της κυβέρνησης και πάντα υπό τον φόβο να χάσουν μεσοπρόθεσμα τη δεύτερη θέση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα ψέματα, ούτε άλλο λαϊκισμό. Συνεπώς δεν αντέχει άλλο ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία και παύλα.”