Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Νέα Δημοκρατία Ημαθίας για επίσκεψη Παππά: “επί της ουσίας είναι αδιάφορη”

Από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου (δείτε ΕΔΩ), εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η πρόσφατη επίσκεψη στην Ημαθία του Νίκου Παπά, του πάλαι ποτέ πανίσχυρου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατηγορούμενου για αδίκημα που συνδέεται με τον διαγωνισμό και τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016, επί της ουσίας είναι αδιάφορη.

Η μόνη είδηση που βγήκε από την επίσκεψη είναι ότι ο κ. Παππάς, συνοδεύονταν από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων (οσονούπω). Όσο για τις αναφορές που έγιναν στη διάρκεια της φωτογράφησης του, θα υπενθυμίσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι πρόκειται για εκκρεμότητες χρόνων για τις οποίες γίνονται προσπάθειες να κοπούν γόρδιοι δεσμοί και να δρομολογηθούν λύσεις.

Κάτι βέβαια που οι ίδιοι δεν έκαναν στα χρόνια που κυβερνούσαν.

Εκ μέρους μας δεν υπάρχει καμία πρόθεση να μην παραδεχθούμε την αλήθεια και ούτε πρόκειται να τοποθετήσουμε μουσαμάδες για να τα καλύψουμε (ξέρει αυτός).

Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για να επιταχύνει διαδικασίες, να παράγει έργο και αυτό το βλέπουν ήδη καθημερινά οι πολίτες της Ημαθίας. Οι πολίτες είναι αυτοί που μας ενδιαφέρουν και όχι οι πολιτικάντηδες.

Νέα Δημοκρατία

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ημαθίας”