Κατηγορίες
podcasts

Podcast: Το φάντασμα του lockdown και το τηλεοπτικό δίδυμο Μητσοτάκη – Τσίπρα

Πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού μέσα από το podcast της Περισκόπησης “Με το Νι και με το Σίγμα”, στο σημαδιακό (λόγω αριθμού) 13ο επεισόδιο του 3ου κύκλου, ο Νίκος Μπρουσκέλης και ο Σίμος Τάμογλου σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Για τα lockdown που επιστρέφουν σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, για τη σχεδόν ταυτόχρονη εμφάνιση Μητσοτάκη – Τσίπρα στις οθόνες μας, για την καρέκλα για 3 του ΚΙΝΑΛ αλλά και για το σκηνικό των ΜΕΘ που είναι γεμάτες και δεν μπορούν σε μεγάλο βαθμό να φιλοξενήσουν ανθρώπους με άλλα προβλήματα υγείας πλην κορωνοϊού, αν κι έχουμε εμβόλια στη διάθεσή μας εδώ και έναν χρόνο!

Καλή ακρόαση σε όλους!

Κάθε σαββατοκύριακο η Περισκόπηση σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από ένα podcasts, παρουσιάζοντας απόψεις, θέσεις, καλεσμένους.

Με τα podcast μπορείτε, αν θέλετε, να αλληλεπιδράσετε κάνοντας μια σειρά από πράγματα:

  • να τα κατεβάστε στη συσκευή σας και να τα ακούτε ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης.
  • να μοιραστείτε (share) με άλλους σε όλες τις πλατφόρμες social media και μηνυμάτων.
  • να εγγραφείτε στην εφαρμογή μέσα απ’ την οποία τα ακούτε, για να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που υπάρχει ένα νέο επεισόδιο.

Περιμένουμε τις αξιολογήσεις σας, τις παρατηρήσεις σας, τα σχόλιά σας, τις ιδέες σας. Φυσικά θα χαρούμε πολύ αν προτείνετε τα podcasts της Περισκόπησης στους φίλους σας, για να τα ακούσουν και αυτοί.

ΕΔΩ θα βρείτε τις πλατφόρμες μέσα από τις οποίες μπορείτε να ακούσετε τα podcasts της Περισκόπησης – δείτε στα links.