Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Τρία νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Δήμο Αλεξάνδρειας, ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης υπέγραψε σύμβαση για τη προμήθεια τριών υπερσύγχρονων καινούριων απορριμματοφόρων (προϋπολογισμού 721.556,00 ευρώ), που θα ενισχύσουν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Αναλυτικά, ο στόλος του Δήμου ενισχύεται με δύο απορριμματοφόρα οχήματα τύπου πρέσας (χωρητικότητας 16 κ.μ. & 22 κ.μ.), και ένα απορριμματοφόρο όχημα πλάγιας φόρτωσης (χωρητικότητας 22 κ.μ.).

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας μετά την υπογραφή της σύμβασης έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Η προσθήκη των καινούριων απορριμματοφόρων είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Ενδυναμώνει την υπηρεσία καθαριότητας, βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής όλων μας, επικουρεί στην προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου μας”.

Σημείωση: την Τετάρτη 17/11 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας. Ίσως είναι μια ευκαιρία ο δήμαρχος να ενημερώσει πόσα είναι τη στιγμή αυτή τα απορριμματοφόρα που είναι σε κίνηση και εξυπηρετούν τους δημότες και τους κατοίκους της περιοχής μας, πόσα είναι αυτά που ο Δήμος θα παραλάβει (και πότε) και πόσοι είναι οι υπάλληλοι που απασχολούνται στην αποκομιδή των απορριμμάτων.