Κατηγορίες
αθλητικά

Κερκίδα Ακαδημιών στους εντός έδρας αγώνες της Βέροιας

Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ με στόχο να προάγει το φίλαθλο πνεύμα και την αγάπη για το ποδόσφαιρο στα παιδιά και τους νέους, καθιερώνει την «Κερκίδα Ακαδημιών».

Έτσι, μετά την πρωτοβουλία της ΠΑΕ για ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο σε νέες και νέους ως 17 ετών, ξεκινώντας άμεσα από τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και για το σύνολο των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2, παρέχεται η δυνατότητα σε ΟΛΕΣ τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και τις Αθλητικές Ακαδημίες του Νομού Ημαθίας να παρακολουθούν οργανωμένα τα παιχνίδια της Βέροιας.

Επιπλέον, τα παιδιά θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας του Βορρά, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Βασικές προϋποθέσεις:

1. Οι ακαδημίες να εισέρχονται οργανωμένα, με διακριτικά της ομάδας τους και να συνοδεύονται από τους προπονητές του κάθε τμήματος.

2. Να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την είσοδο στο γήπεδο (self-test για τα παιδιά, rapid test για ηλικίες 12-17 ετών, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους συνοδούς).

3. Να ενημερώνουν την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ για την παρουσία τους, τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αγαπάμε το ποδόσφαιρο! Ελάτε να το κάνουμε γιορτή!