Κατηγορίες
βουλευτές

Ερώτηση Τόλκα στη Βουλή για το δρόμο Βρυσάκι – Λουτρός

“Είναι πολλά τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών στην Ημαθία, που βαλτώνουν, που προκαλούν ανησυχία αλλά και απογοήτευση, που χρήζουν άμεσο κοινοβουλευτικό έλεγχο ώστε να μην αφήνονται στην τύχη τους”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Εσωτερικών στις Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και αναδεικνύοντας την αδήριτη ανάγκη να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το οδόστρωμα στον κατεστραμμένο κι επικίνδυνο δρόμο Λουτρός – Βρυσάκι.

Ο Άγγελος Τόλκας, μετά από επίσκεψή του στον Λουτρό και σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο ενημερώθηκε για τους κινδύνους που απειλούν τους κατοίκους της περιοχής καθώς πρόκειται για δρόμο από όπου διέρχονται σχολικά, ιδιωτικά και επαγγελματικά οχήματα. Ο εν λόγω δρόμος είναι υψηλής κυκλοφορίας και εξαιρετικά επικίνδυνος για τους οδηγούς, καθώς παρατηρούνται συνεχείς καθιζήσεις και λακκούβες. Ενώ την επικινδυνότητά του υπάρχει και σχετική βεβαίωση του αστυνομικού τμήματος Αλεξάνδρειας.

Ο βουλευτής Ημαθίας ρωτάει τον Υπουργό Εσωτερικών εάν ακολουθούνται όλες οι απαιτούμενες νόμιμες διαδικασίες για την αποκατάσταση του δρόμου και επαναφέρει το αίτημα της κοινότητας του Λουτρού για την αποκατάσταση του δρόμου ώστε να προληφθεί οποιοδήποτε ατύχημα ή δυστύχημα.