Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους υπεύθυνους του πολυχώρου «Εκκοκκιστήριο Ιδεών», που εδρεύει στη Βέροια, για τη θερμή υποδοχή και ξενάγηση.

Στις 5/11/2021, ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο υλοποίησης της εκπαιδευτικής δράσης του σχολείου μας «Οι Δρόμοι του Βαμβακιού», επισκέφτηκε το συγκεκριμένο χώρο και ενημερώθηκε γενικά για την καλλιέργεια του βαμβακιού και ειδικότερα για την ιστορία του βαμβακιού στο νομό Ημαθίας.

Δόθηκε η δυνατότητα σε όλη την ομάδα του σχολείου να περιηγηθεί στη θεματική έκθεση, που φιλοξενούσε ο συγκεκριμένος πολιτιστικός χώρος, βλέποντας όλη τη διαδρομή του βαμβακιού από το χωράφι έως και το ράφι.

Επιπροσθέτως, για την πολύτιμη αυτή εμπειρία των μαθητών μας, κρίθηκε σκόπιμο να ευχαριστήσουμε και τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ημαθίας, η συμβολή του οποίου υπήρξε για μία ακόμη φορά καθοριστική ως προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης παρόμοιων διδακτικών επισκέψεων, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εκπαιδευτική, συναισθηματική και κοινωνική ενδυνάμωση των μαθητών μας.