Κατηγορίες
Ημαθία πολιτική

ex-Αιρετικά: Σοβιετικού τύπου… εκλογές στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στην Ημαθία

Με… σοβιετικού τύπου διαδικασίες θα γίνουν οι εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021 στην Ημαθία, για ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στο νομό!

Όλες οι υποψηφιότητες είναι… όσες και οι προς πλήρωση θέσεις! Κάτι σαν να λέμε, ένα… κόμμα, ένας… υποψήφιος, μια… πολιτική γραμμή!

Για την ΔΕΕΠ Ημαθίας, ο Σταύρος Γιανναβαρτζής είναι ο μοναδικός υποψήφιος, προς αντικατάσταση του Παναγιώτη Παλπάνα. Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας μόνος υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Ζιώγας, αντικαθιστώντας την Συρμούλα Τζήμα. Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας υποψηφιότητα θέτει μόνο ο Βαγγέλης Αδαμίδης, διαδεχόμενος τον Σταύρο Ζάχο. Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο σημερινός (άρα και εκ νέου) πρόεδρός της, Νίκος Τάκης.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω… μονοπρόσωπα σχήματα, για τις 9 θέσεις των μελών της ΔΕΕΠ Ημαθίας οι υποψηφιότητες είναι – πόσες λέτε; – εννιά!

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Βουδούρη στο “ex-Αιρετικά live”, στη διαδικτυακή εκπομπή του inveria.gr (που μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 9 το βράδυ):