Κατηγορίες
πολιτική

Στο νοσοκομείο η Φ. Γεννηματά – έθεσε εαυτό εκτός της διαδικασίας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Μια νέα μάχη για την υγεία της καλείται να δώσει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη σε νοσοκομείο της Αθήνας με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Το νοσοκομείο αναφέρει υποτροπή της βασικής νόσου της Φ. Γεννηματά (είναι γνωστό ότι παλεύει με τον καρκίνο εδώ και χρόνια) ενώ η ίδια αρχικά είχε αναφερθεί στη μη παρουσία της σε εκδήλωση στη Νέα Ιωνία Αττικής και στη συνέχεια με άλλη δήλωση ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Στην πρώτη της ανάρτηση είχε γράψει:

“Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη!”

Σε νεότερη δήλωσή της που σχετίζεται με την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και στην απόσυρσή της από την εκλογική διαδικασία αναφέρει:

“Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”.