Κατηγορίες
Ημαθία

Καλαϊτζίδης για παρελάσεις: “Ήταν μια δύσκολη απόφαση που όμως σωστά πάρθηκε”

Της απόφασης βάσει της οποίας δεν θα γίνουν παρελάσεις σε Βέροια και Νάουσα (δείτε ΕΔΩ – για την Αλεξάνδρεια μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και ΕΔΩ) υπεραμύνθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ στην οποία εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, η απόφαση για τη μη τέλεση των παρελάσεων ήταν αποτέλεσμα εξέτασης της επιδημιολογικής κατάστασης της Ημαθίας το τελευταίο διάστημα και ήταν μια δύσκολη απόφαση που σωστά ελήφθη. Αναφέρθηκε στην σύσκεψη που έγινε στη Βέροια και όπως είπε “προσωπικά αλλά και όλοι μας τιμούμε όλους τους ήρωες και του ΄40, και του ΄21 και τους Μακεδονομάχους, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να υπερασπίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας”.

Ο Κ. Καλαϊτζίδης έλαβε συγχαρητήρια για την απόφαση μη τέλεσης των παρελάσεων από τους Ματ. Παγώνη και Ν. Καπραβέλο που εκείνη την ώρα ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Καλημέρα” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γ. Αυτιάς.

Δείτε τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ΕΔΩ, στο βίντεο – από το 01:54:09

με πληροφορίες από το skai.gr και skaitv.gr