Κατηγορίες
πολιτική

Υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παπανδρέου γίνεται ο έβδομος που θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Στη δημόσια τοποθέτησή του κάνει λόγο για “νέα αλλαγή” ενώ όπως είπε σκοπός του είναι να καταστήσει την παράταξη εκ νέου πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του για την υποψηφιότητά του είπε τα εξής:

“Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα.

Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας – γιορτή συμμετοχής.

Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, τη Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή.”