Κατηγορίες
πολιτισμός - ψυχαγωγία

“Περί έρωτος ως μόνου δαιμονίου”…

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Γιάννης Γεωργουδάκης και ο φιλόλογος Δημήτρης Ταχματζίδης μιλούν για το νέο βιβλίο της Μαρίας Πατακιά “Περί έρωτος ως μόνου δαιμονίου”, αποκαλύπτοντας τα μυστικά και τα σήματα Μορς της ποίησής της.

Το “Εκκοκκιστήριο Ιδεών” υποδέχεται και παρουσιάζει το άρτι εκδοθέν βιβλίο ποιημάτων της ιδιαίτερα σημαντικής Ελληνίδας Ποιήτριας Μαρίας Πατακιά με τίτλο “Περί έρωτος ως μόνου δαιμονίου”.

Μια γραφή ιδιαίτερα εσωτερική και ελεύθερη που ξέρει να αγγίζει τα απόκρυφα μυστικά των ανθρώπων που γνωρίζει να στέλνει σε «Εκδρομές Ευτυχίας» τις λέξεις που ξέρει να ΥΜΝΕΙ τις σιωπές σαν υψίφωνος ευαισθησίας.

Να βρίσκεις, ψάχνοντας με την γραφίδα σου που είναι κρυμμένα όλα εκείνα τα ραδιοφωνικά σήματα που ακούν οι στρατιώτες, οι πλοίαρχοι, οι ερωτευμένοι, οι «αργοπορημένοι», είναι ένα σαμποτάζ στην μοναξιά, μια ακραία, ακροβατική σχεδόν ισορροπία που έχει σαν δίχτυ ασφαλείας την ΠΟΙΗΣΗ.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ – Θεσσαλονίκης 67, στη Βέροια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η είσοδος στον χώρο θα γίνεται με μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή Rapid Test 48ώρου και επίδειξη ταυτότητας.