Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Καππαδοκών Πλατέος

Από τον Σύλλογο Καππαδοκών Πλατέος “ο Βαρασός” εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός», θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τα μέλη και φίλους του συλλόγου για την ολοκλήρωση των εργασιών στην αναθηματική στήλη της μάχης του Λουδία.

κ. Κούγκα Δημήτριο

κ. Πανταζόπουλο Δημήτριο

για το αυθόρμητο ενδιαφέρον τους και την πολύτιμη αρωγή τους στην ολοκλήρωση των διαδικασιών με τις εταιρείες του ΟΣΕ για την αδειοδότηση της επιστροφής της αναθηματικής στήλης στην αρχική της θέση.

Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Πλατέος κ. Παντόπουλο Αθανάσιο

Αντιδήμαρχο Πρασίνου Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Κιοσέογλου Ιερεμία

Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Στυλιανίδη Παρασκευά

για την συνεχή στήριξη τους κατά τη διάρκεια των εργασιών και των σχετικών αδειοδοτήσεων και τη συμβολή τους στην ομαλή εξέλιξη τους.

κ. Γκιωνάκη Γεώργιο

κ. Φουρτουνίδη Θωμά

κα. Πουλουσλάρ Παρασκευή

κ. Καρακόλη Θωμά

Πρώην Πρόεδρο Κοινότητας Πλατέος κ. Κιορογλίδη Κωνσταντίνο

Πρώην Πρόεδρο Κοινότητας Πλατέος κα. Παντοπούλου Μάρθα

για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο μας και την ηθική και οικονομική στήριξη τους από την αρχική σκέψη, μέχρι και την υλοποίηση του έργου.

κ. Ελευθεριάδη Σάββα

για την ανιδιοτελή προσφορά του κατά την διάρκεια των εργασιών και την εξαιρετική συντήρηση και ανάδειξη της αναθηματικής στήλης.

Είστε συνοδοιπόροι στο όραμα μας για την διάσωση, διάδοση και διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης της προσφυγικής καταγωγής μας αλλά και της απόδοσης τιμών των ηρώων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της νέας μας πατρίδας.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη σας και η ευαισθησία σας εκτός από ότι μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη, αποτελούν κοινωνικές αξίες που πρέπει να αναδεικνύονται.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη σας.”