Κατηγορίες
αθλητικά

Χάλκινη η Γκουγκούδη του “Ημαθίωνα” στην Κωστάντζα

Από επιτυχία σε επιτυχία το πάνε οι αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας “Ο Ημαθίων”, αφού μετά από τις επιτυχίες των Αποστολίδη – Πόλου (δείτε ΕΔΩ), μια ακόμη επιτυχία ήρθε με την Γεωργία Γκουγκούδη.

Η αθλήτρια αγωνίστηκε στην 4η φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Κωνστάντζα της Ρουμάνιας, και επανέλαβε την επιτυχία της 3ης φάσης, που διεξήχθη προ δύο εβδομάδων στην Κατερίνη, κατακτώντας και στη Ρουμανία την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 60 κιλών.

Με την ολοκλήρωση και των τεσσάρων φάσεων καταρτίστηκε ο πίνακας παγκόσμιας κατάταξης για το 2021 που βρίσκει την Γκουγκούδη στην 5η θέση, διόλου ευκαταφρόνητη επίδοση καθώς η αθλήτριά του Ημαθίωνα συμμετείχε λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων στις δύο από τις τέσσερις συνολικά φάσης.

Συγχαίρουμε την αθλήτρια μας για μια ακόμη επιτυχία και ευχόμαστε την επόμενη σεζόν να καταφέρει να συμμετάσχει σε όλες τις φάσης και να σημειώσει, τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, μεγαλύτερες επιτυχίες“, δήλωσε εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Τσακυρίδης Ελευθέριος, ο οποίος συνεχίζοντας είπε:

Ελπίζουμε ότι με αφορμή τις επιτυχίες του Αποστολίδη και της Γκουγκούδη αλλά και την πολύ καλή πορεία του Νίκου Πόλου με την κατάκτηση της 5ης Πανευρωπαϊκής θέσης η τοπική αρχή να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο άθλημα μας, που χρόνια τώρα φέρνει επιτυχίες στην πόλη μας“.